Prona Komerciale

Megjithëse është sigurisht më e zakonshme, dhe në shumë raste më e lehtë, të gjesh marrëveshje me shtëpitë e vetme familjare, ka raste kur paraqitet mundësia postim me qira ndaj pronës pa pagese Elbasan për të blerë një pronë komerciale. Dhe nëse jeni një person që dëshiron të ndjekë këtë sipërmarrje, ka disa gjëra që dëshironi të mbani parasysh kur e bëni këtë. Ndjekja e këtyre hapave të thjeshtë mund të ndihmojë në përshpejtimin e procesit të marrjes së disa prej këtyre marrëveshjeve të mëdha në linjën e zgjedhjes.

Së pari, FFN ofron një kamp pune për pronat komerciale. Kjo është një domosdoshmëri nëse doni të ndiqni këtë arenë të biznesit të pasurive të paluajtshme. Ky kurs do t’ju mësojë të gjitha aspektet e para për të kaluar nëpër këto transaksione biznesi. Shikoni faqen e internetit nëse doni të dini se kur do të ofrohet e ardhmja.

Tjetra, ekziston një faqe tjetër e vlefshme që duhet të përdorni të quajtur loopnet. Megjithëse kjo faqe interneti është një faqe interneti me abonim, ajo ka një çmim të arsyeshëm të lirë dhe ju lejon të tërheqni çdo qytet dhe të tërheqni pronat komerciale të disponueshme në atë qytet. Në fakt, në çdo moment të caktuar ka shumë oferta të mira të listuara në mënyrë që të mund të akordoni se çfarë po ndodh në qytetin tuaj. Thjesht identifikohuni në sit dhe shkruani pronat komerciale për shitje në fushën e fjalëve të kërkimit dhe shikoni se në cilat pamje të tjera mund t’ju çojë.

Në botën e pronave komerciale do të gjeni shumë marrëveshje përmes agjentëve dhe ndërmjetësve. Fatkeqësisht, ashtu si në shtëpi, do të gjeni se shumica e tyre do të jenë me çmim të shitjes me pakicë. Pra, në kërkimin e kërkimit të pronës komerciale, ka të ngjarë të hasni në këta ndërmjetës agjencish. Ju duhet të konsideroni t’i njihni ata me atë që po kërkoni, në mënyrë që të mund t’ju vendosin në një listë për t’ju kontaktuar kur diçka vjen në dispozicion. Ideja është thjesht të nxirrni fjalën me atë që kërkoni.Ju gjithashtu do të dëshironi t’i mbani sytë hapur kur jeni duke udhëtuar nëpër qytet, veçanërisht për shenjat me hark fiz (FSBO – “për shitje nga pronari). pronë, sigurisht që do të dëshironi t’i telefononi ata numra. Kur keni të bëni me fiz-bow në botën e pronave komerciale, zakonisht ka një arsye që ata përpiqen t’i shesin vetë këto prona. Dhe ndonjëherë kjo mund të çojë në disa marrëveshje vërtet të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *